T5

 2009.05.14. 17:14

tífájv

Már régebben volt szerencsém eme italt kostolni, ~220 forint körüli áron volt kapható, nagy literes (műanyag) palackozásban. Az ára alapján a termék minősége is gondolható volt - igaz, a literes Tiger volt ~265 Huf, de ízben nagyon eltért egymástol. Ez a kis dobozos ~130 forintba került. A T5 olyan jellegtelen ízű. Az édes része elhanyagolható, alig érezni valamit és enyhén savanykás. De ez még haggyán.

Ritkán találkozunk ennyire csúnya dobozal. Kék - háttér ezüst átmenet, és az ezüst részeken elektromos kisülés szerű .. nemtudom mi, mert villám nem. És mi az a T5? Miért nem P6? Elfordítva a dobozt értelmes leírást kapunk, csak csúnyán felsorakoztatva - egy valamin megakadt a szemem, amit még más energia italon nem láttam: "Pasztőrözött termék". A hőkezelés miatt lenne ilyen ízetlen? (Pedig megsavanyodna mint a tej, lehet lenne íze.. xĐ) Meg minek kell ilyeneket rá írni? Az meg, hogy a bacikat kiírtják, élelmiszernél legyen alapértelmezett. A gyártója ennek is a Candy Globe mint a Hell-nek, de a weboldalán nem reklámozzák. Számukra nem létezik ez a termék.

3/10

forgalmazó Candy Globe

koffein / taurin / energia = 32 mg / 400 mg / 198 Kj 100 Mlben

szerintünk : (1/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 3/10 t5

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr781121715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása