Kick

 2009.05.09. 13:06

kick ass

Tesco Value #2, csak itt úgy írja, hogy Selected for Tesco. Honnan szelektálta? (...) Stimulation drink, az az serkentő ital. Szerintem a normál teszkós doboz jobban néz ki, itt kapunk egy kék hátteren lévő valóban pixeles patkót, ami majd meghozza a szerencsénket: csúnya. Kicsit fordítva rajta kapunk leírást is, de ez is rosszabb mint a Value terméken lévő értelmezés, mármint az elhelyezés rajta, mert egyébként a szöveg egy az egyben ugyan az. Leírás alapján tartalmát tekintve más az eredeti teszkóstól.

Ízvilágilag is érezhető az eltérés, utólag savanykásabb, ezt hasonlítanám a Coopos Get Up-hoz leginkább, csak nincs olyan műanyag íze, a leírás is azt mutatja, hogy vegyes gyümölcs ízű. Hát jó vegyes lehetett! Sokminden mást nem tudok róla írni, nem éri meg a ~130 forintját. Ettől sokkal jobbak vannak de jobb mint a Value lötty.

3/10

forgalmazó TESCO-GLOBAL

koffein / taurin / energia = 0,03% / 0,4% / 199 Kj 100 Mlben

szerintünk : (1,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: tesco kick 3/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr891111399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása