Gilroy Speciel Lime

 2011.04.21. 00:01

sötétbe bújt lájm

A Gilroy már egyszer meghódította az edrink.blog.hu oldalt, írtam róla, amit ide kattintva tekinthettek meg. Első, legfeltűnőbb és nyilván való változás, az a doboz színe. Nincs is benne semmi különös, invertje a fehérnek. Szép motívumú szürke vonalak láthatóak az ezüstös Gilroy felirat mögött, alatta pedig Special Lime szöveg, ami viszont már komolyabb változás.

Ám nem ilyen egyszerű a változások sora, azt még lehet bővíteni néhány érdekességgel. Az előzőleg tesztelt Gilroy fehér dobozban kalóriával teli energiaital volt. A jelenleg forgalomban lévő Gilroy fehér doboz ital viszont már cukormentes üdítő. A fekete pedig átvette a fehérnek a helyét, és ez tartalmazza a korábban kóstolt fehér doboz tartalmát. A dobozban még különféle változás látható. A dobozon fordítva már a korábbitól eltérően a több nyelv helyett most már csak a magyar leírás olvasható, tehát kifejezetten a magyar polcokra szánták a terméket.

Az íze továbbra is finom, a menta és lime keverékek kellemesen savanykás, igazi nyári üdítő ízt kölcsönöznek a nedűnek - egy a nagyon kicsit tonik hatása hamar elmúlik a szájban.

Tartalmilag ugyan azokat az információkat kapjuk meg mint a korábban tesztelt italnál. A koffein, taurin és kalória mértéke sem változott. Tehát a változás csupán a dobozban és a forgalmazóban van. A Gilroy Virgin mojitója még Gilroy Hungary kft-tól Érdről származott, a Special Lime viszont már Gilroy Special Kft. Budakalászról jött, és csak a Cora bevásárlóközpont polcain kapható, hivatalosan 2010. december közepétől.

Ha valakinek szüksége van a változatosságra, megunta a tutti-frutti, gyümölcsös ízt, ajánlani tudom neki a Gilroyt. Valami azonban még sincs rendbe. Szép, doboz, jó íz. Mi lehet a hiba? Az ára.. Az italnak bizony 200 Ft feletti árat adtak, ami viszont sok-sok érte. Egy 150 Ft körüli árral kiegyeznék, és kapna magasabb pontozást is. A különlegessége és a szép doboz felhúzza az italt. Változott a termék weboldala is. A oldalon az italok ismertetőjén kívül más letöltések is elérhetőek, flash igényel. Egy kis fehér rum, és indulhat az éjszaka.

7/10

forgalmazza Gilroy Special Kft. (Budakalász)

koffein - 32 mg / 100 ml
taurin - 400 mg / 100 ml
energia - 156,8 kJ / 100 ml

szerintünk : (4/5)
szerintetek: (4,5/5)

Címkék: 7/10 gilroy

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr532842139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nekidreus 2011.04.21. 11:37:13

Nem csak Cora-ban lehet kapni! 3M Határúton feljárónál felmentek a 123-as fele, és mikor felértél egyből fordulj jobbra. Nah ott lesz a kocsmánál de ki is van téve hirdetik. Az ára ott asszem 200 Ft volt, és a fehér testvérét is meglehet kapni. Én teljesen meg vagyok elégedve az itallal, jó italt meg kell fizetni! Én a cukormentes Effectet vettem 205 ft ért :D De legalább a doboza szép!^^

brëndon · http://edrink.blog.hu 2011.04.21. 15:04:54

@nekidreus: hát jó xĐ én is találkoztam már büfében winnys energiaitallal, sarki újságárusnál meg Lidl-s Mixxed Uppal.
süti beállítások módosítása