Pimpjuice

 2009.09.27. 12:47

stricigyümi

Most kezdem a végéről, a weboldallal. Nem nagyon szeretem az olyan zenét, ami ott hallható, ez a pimp dolog (mint a -my car), a "fuck bitches", a nagyon laza kemény rap, agyon tetó, atom fux stb... Itt van elcseszve az egész én szerintem. A promóció, pedig, hogy a világ legkedveltebb szénsavmentes itala - természetesen nem igaz (hiszen az a víz, a leghülyébb ember is megmondaná). A weboldal még fejlesztés alatt áll, ami nem is baj, mert a mostani állapot elfogadhatatlan egy ilyen drága italnál. Lesz majd webshop is, de minek? Lehet majd pimpjuice boxert venni? Már nyomatják a partnereket is az oldalon, itt is árulkodik a dolog, hogy a pénzre mennek - méghogy prémium ital. Továbbá közlik velünk azt is a lapon, hogy nem egy megszokott tutti-frutti ízű italt akarnak velünk itatni, hanem egy merőben új ízvilágot. És jön poén az oldalon, muszáj megosztanom: ezen hivatkozásra kattintva a pimpdzsúz leírását olvashatjuk el, ami az első bekezdésben taglalja, ajnározza az italt. Az egyik sorban olvasható: "elriasztja őket az a rengeteg információ, ami egy termék összetételének listájában megtalálható". Igazis, hányszór láttunk síkítva tajtékozó embereket kirohanva amolyan Homér Spimpsonos futással egy boltbol, mert elriasztotta a terméken található leírás. És, ha már rengeteg információról beszélünk, ezek után (weblapról másolva ms wordbe beillesztve) 7 oldalas elriasztó leírást kapunk, hogy miért és mennyire is jó a termék. Valóban igaz, hogy más az íze, nem szénsavas, de itt a pont. A piaci elvárás és az elvi különbség, itt az, hogy rányomják az MTV logot a dobozra, a pimpjuice néven árúljájk mindössze 380 Forintért. A vad újdonság megér ennyit? Persze, hogy csak a pénzre mennek.

Nem, szósincs róla, hogy valakit leakarok beszélni a termékről. Mert a belső egyébként hibátlan. Előszőr meglepő, mert felbontáskor igencsak Buszesz illata volt, de aztán rájöttem, hogy ez valójában csak a zöldalma. Nem szénsavas, kellemesen gyümölcsös, és tényleg a legnagyobb százalkban tartalmaz gyümölcsöt az energiaitalok piacán. A színe is különleges, (zöldalmához illően) zöld. Egyébként ez nem megy a dobozhoz, de részletkérdés. Tartalma a koffein és a taurin mellet a guarana. Utóbbi kettőről pontos infó nincs.

A doboz úgy néz ki mint egy dux, arany / fehér / ezüst kombi és ezt feltúrbózzák csillogó designal (leginkább legalúl, és az MTV logon. A termék leírásáról sokat nem tudok mondani (ami a dobozbol) kiderülne, mert nincs rajta magyar információ, nyílván, mert nem magyar (speciel svéd). Összességében a doboz jó, a tartalom jó. A promo, az nagyon nem jó - de ez csak az én véleményem, másnak lehet bejön ez a stílus. Az ára meg átszomolva 400 forint körüli, nagyon sok.

6/10

forgalmazó (magyar) Pimpjuice Hungary kft.

koffein / taruin / energia - 32mg / na. (100ml) / 240 kJ

szerintünk : (6/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 6/10 pimpjuice

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr791410413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kolvanovsky 2009.10.02. 21:10:24

csá , hoztam monstert
ha kell hivj
06305771893
süti beállítások módosítása