MAXX Extreme

 2009.06.14. 16:58

Élj a maxximumon..

Úgy a semmiből előbukkanó energiaital számomra a Maxx, érdekes jelenség. Egy aránylag jól kinéző dobozhoz kapunk csúnya ragasztott papír információs sávot és semmi extra ízt, amit ~130 forintért ihatunk. Interwest 2000 kereskedelmi és szolgáltató kft. forgalmazza. Rögtön a weboldalon megakadok, a jelenlegi friss árlista 2004-ben értetődik, ahol 170 forint, odébb a termékek között már csak 160, és mire a kezünkbe kerül már ismét olcsóbb lehet. A weboldal egyébként sem valami nagyon faja, képek nélkül üresen, tökéletes ital nagyker oldal.

A palack egészen jó, visszazárható praktikus, extrém a színe. Léteik nagy literes kiszerelésben is, ami a palack színe miatt kircsi'. Erre megkapjuk ezt a jelentéktelen fekete / fehér / narancssárga ragasztott információs papír sávot, ahol bizony minden fontos infót megkapunk, még rally sms játék is van rajta, de az egész annyira gagyi. Miért nem tudtak belevinni valami jobb designt? 6 féle különböző betűtípus, összevisszaság, és a Maxx felirat nagyon csúnya. Az alatta lévő EXTREmE Energy Drink (nem véletlenül írtam így az m-et), egyszerűen borzasztó. Létezik fém dobozos illetve ugyan ilyen pet palackos, literes verziós is.

A tartalmát tekintve sincs semmi igazán jellegzetes. Kortyolgatás közben enyhén mű édes, (mint ha már cukormentes lenne) utána kesernyés savanykás íz, lényegében semleges, leginkább a Kobrához hasonlítanám. Tartalmát tekintve az átlag energiaitalokkal megegyező paraméterekkel rendelkezik, ötféle vitamin, koffein, taurin.

Hiába szép jó a palack, utána csökken a külső miatt a pontozás, majd a belső végleg lehúzza. Az ára nem lenne rossz, de ennyiért ott az etalonunk, azt ajánlom.

4/10

forgalmazó Interwest 2000 (magyar)

koffein / taurin / energia - 32 / 400 / 175 kJ

szerintünk : (2/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: maxx 4/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr821184531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2009.10.12. 17:03:41

Üdv!
Ma vettem észre egy Jászberényi bolt polcain a Maxx energiaitalt fém dobozban, 175 Ft-ért... Kicsit finomabb, de még mindig nem az igazi... Fejlődnek ők is mint a Kobra :) Már maxx-ból is van sugarfree, 1L-es meg már fém is.

Am. te érzel enyhe különbséget a fém és a műanyag dobozos Kobra közt? Mert szerintem a fémdobozos finomabb :3

brëndon · http://edrink.blog.hu 2009.10.13. 22:22:27

@_-Gman-_: Hai! Az a baj, hogy meg kéne kóstolnom a Kobra kiszerelésekben a különbséget kb. egyszerre, mert így távlatokban nem tudok mit mondani - így teszem ezt a Bombával is 14-én.

(Egyébként a Kobra az az ital, ami ideális rosszabb pezsgők ízesítéséhez :Đ!)
süti beállítások módosítása