Blue Bear

 2009.01.28. 19:16

Hatásos serkentés - selected for SPAR

Kifejezetten spar boltokban árúlják, neve a red bull - mondhatni - szinonímája blue bear (vörös bika # kék medve), mindenesetre nem gondolkodtak sokat a készítői a nevén. Tutti-frutti ízesítésű lenne - edés, eléggé savanykás utóhatással rendelkezik, egyébként jó. Szénsavassága éppen, hogy megfelel. A dobozza nem nagy szám, nem csúnya, de nem is szép. Ára 120 Ft körül ingadozik. Weboldala nem nagyon van, csupán a forgalmazó, de azt nem érdemes linkelni. Öt féle vitamint tartalmaz, fogyasztásáról nem nagyon kapunk infót, legnagyobb óvás: A doboz nyomás alatt ál, óvatosan nyitandó - biztos stresszes! Na kössz XĐ! Kapható cukormentesen is.

koffein / taurin - 30mg / 400mg (100 mlben)

forgalmazó Spar

6/10

szerintünk : (3/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 6/10 blue bear

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr55908837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szöszkehölgy 2009.12.16. 10:19:53

Lehet kapni pet palackban is. Fél literes kiszerelésben, ha jól emlékeszem...
Elég sokat ittam belőle, de nem rám álom szerként hatott. :P
Úgyhogy szép bebólintottam tőle.
Egyébként tök jó lenne, ha kiraknál egy kereső funkciót, ahol a blogod tartalmában lehetne megkeresni azt, amire kíváncsiak vagyunk.

brëndon · http://edrink.blog.hu 2009.12.20. 15:13:01

@szöszkehölgy: kereső funkció? megnézem, hogy működik-e!
süti beállítások módosítása