Space Rocket

 2010.05.06. 09:42

a zűr raketta

Amint kivettem az óriás Tiger energiaitalnak mintázott hűtőből tudtam, hogy a Space Rocket közeli ismerőse a Tiger energiaitalnak. Nem csak a hűtő a közös bennük, hanem a egyenesen lengyel testvérek, mivel a Food Care-ben készülnek együtt számos más termék - mint például az az ital, amihez Robert Kubica is hozzá adta nevét, az N-Gine.

Az valószínűleg csak véletlen egybeesés, vagy a lengyel energiaital színvilágának tükrözése, hogy a fent említett két energiaital dobozainak a kék szín az elsődleges, meghatározó alapszíne. Az, meg a food care védjegye, vagy ostobasága, hogy a koffein - taurin szavakat ugyanoda teszi a doboz tetejére és aljára. A doboz egyébként félig meddig tetszik. Alul a fehér lángok a kék háttérben még úgy ahogy jól is mutatnak, de az ezüst/fehér space rocket felirat egybeolvad, ezáltal elcsúnyul a doboz. A rajta található leírások viszonylag olvashatóak.

Amikor először kóstoltam nem jött be annyira. Most a második doboz tartalmának ízlelgetésekor egy fokkal jobban ízlik. A hiba az a lenyelés után 2-4 másodpercben jelentkezik. Az édes nagyon savanykás ízt hagy a szájban. Tutti-frutti, szénsavassága rendben. Visszatérve az előzőhöz, nincs rossz íze, csak összehúzza a kóstoló száját az édeskés esszencia. Egyébként nem tartalmaz több cukrot mint társai. De nem csak több cukrot nem, hanem egyéb extrát sem. Alap koffein és taurin, valamint vitaminok találhatóak benne.

Az ára nem rossz, 135 Ft, de ez üzletenként változó. Létezik más kiszerelésben is. A lengyel gyártó nem készít rossz italokat, ezzel sincs baj, csak nem tökéletes. Vaterán 350 forinttól indúlt a licit a termékre, hát ezek után nem hiszem, hogy érdemes lenne megvásárolnia. Weboldalát nem találtam, internet is csak néhány információ jött le a termékről. Kívül/belül tartalmaz az ital hiányosságokat, de ez nem túl nagy baj.

6/10

gyártó Food Care Sp. (Lengyel)

koffein / taurin / energia - 32 mg / 400 mg / 184 kJ (100 ml)

szerintünk : (3/5)
szerintetek: (3/5)

Címkék: 6/10 space rocket

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr291978445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása