Ezért drága a RedBull...

 2010.05.02. 11:42

Ilyen interaktív miújság található a youtube-on, ahol a videóra kattintva meg kell keresnünk a Red Bull Energy Shotját. Így próbálva az internetező kedvét fellendíteni, hogy adjon ki nem kevést pénzt a termékéért. Az ötrészes videók végén rákell kattintani a shotra, amivel tovább pördűl az esemény. A jó csaj a középpontban felkelti az ember érdeklődését. A nem kevés összegből kreált videók után pedig a vásárlónak kell kifizetnie a felvételek árát.

No' mindegy, egynek jó volt. Majd ezután megtaláltam a t-mobil interaktív reklámját, ami sokkal jobb mint a fent említett, mivel ténylegesen a böngésző személy tudja szabályozni a történet kimenetelét. A Red Bull reklámban pedig vagy megtalálod az italt, vagy nem. Aki nem találja meg - és akire illik az előbb említett utalás, ne haragudjon meg, de - agyilag nagyon IQ negatív. Részemről pedig a hír, hogy jön két tesztelésre váró termék!

Címkék: érdekesség red bull shot

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr601968212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kolvanovsky 2010.05.03. 17:40:56

de most komolyan egy ily nagy hülyeségel mért kellet belö rukolniuk ??? am tényleg nagyon könnyü :P

kolvanovsky 2010.05.03. 17:42:30

de brëndon jó kis képet vágtál ki mintha valami másnak a méretét mutatná XD de ezesetben nem túl tapasztalt a hölgy
süti beállítások módosítása