Burn Energy Gum

 2010.03.23. 21:00

Mert ez is létezik !

Már sok tesztelő írt energia rágógumikról de erről még senki, pedig Olasz országban több mint 2 éve lehet kapni. A fényutcai piacon vetem egy olasz import boltban ahol 500 magyar pénzt kértek ellenében ez picit sok de szerintem megéri. Nem számoltam meg hány darab van benne de így utólagos becslésem szerint olyan 15 db. A képen lehet látni a formáját, olyan mint minden drazsé rágó de ez a szín eelég furcsa (nekem). Az íze: hát nem is tudom, ja de hát teljesen olyan mint az energia ital, vagy nem ???

Szerintem szinte tökéletes pontossággal vitték át azt a málnás izzhatást a rágóba. Ha 10 percnél tovább rágod előjön az ami minden rágónál az a műanyag íz. Ettől függetlenűl még a burn íz megmarad. A teszt kedvért több mint 2 órán át rágtam egyet és nem ment el az íze.

A doboz szép, csak túl sok láng mintát tettek rá. Lehet, hogy ez az én ízlésemnek nem jön be, nem is fontos. Ami fontos lenne: olasz ország ugye eu-s tag. Sajnálatos, hogy nem forgalmazzák MagyarorszHa valaki esetleg be akarná perelni a céget mielőtt megkóstolná a cuccot annak ajánlom hogy vegyen be egyet és egyből meggondolja magát. Én 4 pontot adok neki szerintem bőven megérdemli. Aki nem hiszi, járjon utána.

7/10

Egy pár infot sikerült lefordítanom : energia / 760 KJ // tartalmaz koffeint

szerintünk : (4/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: burn

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr861863509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztbeni 2010.06.21. 15:23:35

Kíváncsi vagyok rá, megyek úgyis Olaszországban, majd kipróbálom.
süti beállítások módosítása