Free style

 2010.02.21. 07:00

az állatbarát energy

Legújabb tesztelnivalómat egy helyi kis abc-ből vadásztam le 110 forintért. A doboz kinézete elég jó, tetszik a 3D hatás és a fekete-narancssárga harmóniája, ami nem mindennapi kinézetet kölcsönöz az italnak.

Ami nem tetszik hogy van egy felirat rajta: Not tested on animals. (Nem állatokon tesztelt.) Felmerült bennem a kérdés: Talán a többi energiaitalt állatokon kisérletezték ki és csak ezt nem, vagy mi? Szerintetek? :D Nem hallottam még olyan üdítőitalról amit állatokon teszteltek volna. Ez csak egy ügyes reklámfogás hogy pozitív véleményt termetsen az emberekkel az itallal kapcsolatban.

Na de ne térjünk el a témától!  :) Az ital koffeinen és taurinon kívül még 4 féle vitamint tartalmaz (az általában szakásost: niacin, pantoténsav, B6, B12), szóval ha ilyet iszol nem kapod el olyan könnyen a jelenleg tomboló vírusokat. Az íze sem mindennapi, nem az a megszokott tutti-frutti, hanem inkább barackos ízvilága van, egy kicsi karamellás utóízzel. Az ital színe-illata? Semmi különös...

Nem erre számítottam ennyi pénzért, kellemeset csalódtam a Free style-ban.

6.5/10

formalmazó: Krinyca Vitamin Sp. z o.o,

koffein - 82 mg / taurin - 1000 mg / energia - 115 kJ (250ml)

szerintünk : (4/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 6.5/10 free style

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr431749147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása