Adrenalin KID

 2010.02.18. 20:26

Gyámpoljááá

A mai és egyben az első tesztem alanya az én egyik kedvencem az adrenalin, for kids ed. A Moszkvatér-től 5-600 métere vetem egy szimpatikus abcben és ott 145(!) magyar pénz elenében adták oda.

Faszán néz ki a doboz, szép vörös meg minden, de rajtavan hogy kid elég nagy betűkkel ami lehet hogy egyesek szerint ciki, pfff. Meg, hogy a szép képet kicserélték egy ilyen elég lehangolóan bugyuta képre…

Az íze hát úgy tudnám jellemezni hogy 60% sima adrenalin, 40% almalé. Az útó íze nem a legjobb, de nem rossz kb. mint a burn-nek, lényeg ami lényeg nekem ízlik.

Tartalmát tekintve minden ugyan olyan, mint egy normál energia italban. Kivéve hogy nincs benne koffein és taurin.
 

A adrenalin energiaital KFT forrgalamza.

energia - 216 kJ(100ml)

 

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (2,5/5)

Címkék: adrenalin 5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr131771543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

khepera 2010.02.20. 15:48:32

a blog szerkesztőinek!

Rövidesen forgalomban lesz egy teljesen egyedülálló termék Mo-n is, az un. energy shot. Talán már sokan hallottak róla, még valszeg kevesen ismerik "személyesen". leginkább az köztudott, hogy a RB kezdi el forgalmazni, sok vlasztás nem lesz, ui az amerikai termékek nem állják meg a helyüket nálunk EUR-ban. Én vettem a bátorságot és importálok egy másikat, anélkül, hogy bárkit befolyásolnék, ég és föld.
A neve 925 (nine to five)energy power shot.
200 mg koffein/100 ml, cukor és taurinmentes (!!!), plusz 5x b vitamin, yerba mate, ginseng, feketerépa kivonat, zöldtea kivonat, etc,etc...
nagyon szivesen adnék mintát ami alapján véleményezhetitek, remélem nagyot fog szólni...

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2010.02.20. 17:37:55

@khepera: Köszi az infót, az új shots vadászata megkezdődik :)

ha segíteni szeretnél a 925 mintával vedd fel velem a kapcsolatot: <strikers.effect@gmail.com>
süti beállítások módosítása