Hell Vodka & Whisky Energy

 2010.02.10. 05:00

Üdvözlöm az olvasókat, első bejegyzésem egy érdekesség lesz, melyet egy budapesti sétám közben egy kis éjjelnappaliban találtam, és ez nem más mint a Hell két újdonsága, melyek név szerint Hell Energy Vodka és Energy Wkisky. A csomagolás szerintem nagyon jó lett, a szokásos Hell dizájnt sikerült feldobniuk egy pici arannyal(whisky) és ezüsttel(vodka). A doboz festése más mint a többi fényes doboz, matt és nagyon kellemes a tapintása.

Mindkét termék 12,5%-ban tartalmaz alkoholt az összetevők között, az alkoholtartalmuk pedig 5 %(V/V). A doboz 300 ml-es, nagy betűkkel írják az oldlán, hogy hűtve fogyasszuk. A koffein és taurintartalmat hiába keressük a dobozon, nincs rajta, mivel a termék nem tartalmaz egyiket sem, hiszen nem alkoholos energitalt kapunk, hanem tutti-frutti ízű alkoholtartalmú szénsavas italt.

A színük normál tutti-fruttis energiaital szín, a whiskys illatán érezni igazán az alkoholt, és az utóíze picit furcsa. A vodkás teljesen rendben van, semmi kellemetlen utóízt nem tapasztaltam, akik megkóstolták őket ugyanígy vélekedtek.

A gyártó honlapján illetve a neten semmilyen infót nem találtam a termékről a cikk írásának időpontjában, így homály fedi, hogy valamilyen limitált széria került forgalomba vagy hosszútávon kapható lesz.

Az árról még nem beszéltem, 350,- forint/darab, ami szerintem sok érte, kicsit olcsóbban talán könnyebben labdába rúghatna a hasonló alkoholos löttyök között. Végeredmény 5 pont, könnyen feledhető...

 

Forgalmazó Hell Energy Magyarország Kft.
Honlap: www.hellenergy.hu

koffein / taurin / alkohol - 0. / 0. / 12,5%

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (3,3/5)

Címkék: hell érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr211743629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brëndon · http://edrink.blog.hu 2010.02.16. 00:14:39

Sikerült megkóstolnom egy szórakozóhelyen. Csak a vodkahellt, és nem rossz. Valóban olyan mint a vodka energiaital, koffein nélkül. A koffein be is b@szott volna, annyit ittam belőle ma, amennyit tesztelni nem szégyellek (tegyem hozzá, teszteltem, csak nem publikáltam)!

VodkaHell = OK!
WhiskyHell = ?

setaloenzo 2010.02.22. 23:07:53

same price @ nagyvarad ter ejjelnappali

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2010.04.09. 17:15:34

Ma hozzám is eljutott ez a szép páros, és meg kell mondanom hogy nagyon jók lettek. :D Vodka 7 Whisky 6.5
Bár érdekelne hogy mi van benne (pl: Jack Daniel's) x)

Matrix23 2010.07.09. 15:37:46

Én wiskyst ittam mikor mentünk meccsre januárba, nagyon nem ízlett.
süti beállítások módosítása