Kör(tór)túra

 2009.12.22. 14:42

A mai 10-kor elindultam energiaital beszerző túrára. A különböző fórumokon sokat hallatott Lux Csemegével (nonstop) kezdtem, hiába. A jólmegszokott energiaitalokat találtam csupán. Vagy legalábbis olyanokat amikor már teszteltem. Lefárasztottam magam a Lehel csarnokban is, de egyes részeri hasonlítanak az Ázsia centeres boltokkal, minden boltban ugyan az a termék. Végül az ottani Reálban találtam meg a Turbo energiaitalt. Még nem teszteltem, de szívesebben kihagytam volna, ezt a "buszeszes" terméket.

Azért, hogy mégse térjek vissza üres kézzel sikerült beszereznem a Maxx energy fém dobozos termékét, már csak azért megérte mert jól néz ki. Illetve sikeresen hozzájutottam egy olyan italhoz, aminek semmi köze nincs az oldalhoz, de tetszett a nem mindennapi csomagolása. OKF terméke, a Sparkling barackos üdítő ital.

Ha valaki tud valami jó italt, amit még nem teszteltem (nagyon sok van), értesítsen. Úgy néz elfogyott az olyan beszerző helyek listája, ahol néha nap megfordulok és hozzátudok jutni új termékekhez. Hamarosan már csak internetről tudok rendelni italokat. Ezért is kérem segítségeteket. A RedBull Bikarúgás energy shot terméket tudom még, hogy hol lehet beszerezni (egy kis segítséggel, amit köszönök), de oda most nem tudtam eljutni.

 

Címkék: maxx

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr131615912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2009.12.26. 13:26:17

Hali!
9mm energiaital kapható a MOL kutakon (a benzinkutakat sem árt figyelni néha)
jah és ha tényleg semmi tesztelnivaló néha nemárt a gyűjtőkhöz fordulni, hátha eladnak neked pár teli dobozt...
apropó az M-150 kell még?

ui.: Kellemes Karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet!

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2009.12.26. 13:29:26

Jah igen, ha megvan a Maxx doboza még, van rajta egy ultra nagy FAIL:
Szoptató anyák helyett szopatós anyák van ráírva! :):):)

brëndon · http://edrink.blog.hu 2009.12.27. 13:41:47

@_-Gman-_: M-150 kell, ez a szopatós anya valóban fail, ki is rakom! Köszi, hogy felhívtad a figyelmem!

Az marad, hogy neten rendelek majd edrinkeket, most megint sikerült kettőt beszerezni.

Előbbivel kapcsolatban e-mailt lököm! Üdv!

brëndon · http://edrink.blog.hu 2010.01.05. 21:52:55

@_-Gman-_: megkapva!

csak otthon van, én meg most távol! majd tesztelem, és megy a forvard is! kösszencs!

khepera 2010.02.20. 15:44:45

a blog szerkesztőinek!

Rövidesen forgalomban lesz egy teljesen egyedülálló termék Mo-n is, az un. energy shot. Talán már sokan hallottak róla, még valszeg kevesen ismerik "személyesen". leginkább az köztudott, hogy a RB kezdi el forgalmazni, sok vlasztás nem lesz, ui az amerikai termékek nem állják meg a helyüket nálunk EUR-ban. Én vettem a bátorságot és importálok egy másikat, anélkül, hogy bárkit befolyásolnék, ég és föld.
A neve 925 (nine to five)energy power shot.
200 mg koffein/100 ml, cukor és taurinmentes (!!!), plusz 5x b vitamin, yerba mate, ginseng, feketerépa kivonat, zöldtea kivonat, etc,etc...
nagyon szivesen adnék mintát ami alapján véleményezhetitek, remélem nagyot fog szólni...
süti beállítások módosítása