rhino's energy drink

 2009.11.14. 10:45

rhino a német orrszarvú

Németországi import, egyenesen Münchenből érkezett hozzám ez a zöld fehér, már-már fradista energiaital (hogy ilyen miért nincs még?), ami rhino a fekete orrszarvú ajánl nekünk szeretettel. Az ital egyébként korántsem német, valójában osztrák (előbbi forgalmazza, utóbbi gyárja).

Sok információt így magyar szemnek még hagyján, de németnek se ad a dobozon található leírás. Ez azt jelenti, hogy a legérdekesebb, vastag betűtípussal kiemelt szöveg is csak annyit jelent, hogy "minőségét megőrzi, lásd a doboz alján". Kapunk még annyit infót, hogy van benne koffein és taurin. Igazából másért nem nagyon érdemes az italt, nincs benne különleges összetétel sem. Azt sem hajlandóak megmondani, hogy mennyi taurint tartalmaz.

Érdekesebb viszont az, amit a weboldalán találtam, (a products) termékek szerint négy féle kiszerelésben illetve formában lehet kapni. Ezek között szerepel rágógumi is, de kapható tetrapackban. Még ilyen papírdobozos kiszerelést egy energiaitalnál se láttam.

Megjelenésében nincs semmi extra, szinte már szolid. A Zöld és ezüst kombináció elég unalmas, ezért az orrszarvú barátunk középen nagyon kellett. Erős állat, számomra mégis inkább nyugodtságot sugall.

Az íze eléggé kellemes az italnak. Tutti-frutti ízű, édeskék- utóíz kellemesen savanykás. Kevésbé szénsavas, ami kellemes és érdekes érzést ad az italnak, ezért mondom azt, hogy még ehhez hasonlót nem ittam - talán a hellhez hasonlítanám, de az is szénsavasabb. Valójában ez se nagy különbség más energiaitalokhoz képest, ebben sincs semmi különleges...

Az egész ital nem különleges, mégis jó. Nincs benne semmi kivetni való sem, de olyan se ami felettébb feldobna. Az íze jó, de nem különösen jó, a megjelenése is jó, de nem vág falhoz. Ritka, ilyen még nem volt, fura... xĐ Levonok 1-1 pontot, az egyiket azért, mert nem lehet itthon kapni, a másikat mert nincs ráírva mennyi taurint tartalmaz. Egyébként menne neki a 7, mert annyira semmi rossz nincs benne. Az árát később csatolom!

5/10

forgalmazó rhino's energy GmbH München (made in austria)

koffein / taurin / energia - 31,5 mg / n.a. / 207 kJ (100 ml)

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr941524219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása