be!

 2009.09.20. 15:25

focused

Bebizony, beszereztem, be én! Rátaláltam egy boltocskában. Nem tudom, hogy csak mifelénk, de elég ritkaságszámba megy ez a termék. Ami ráadás meglepetés volt, az az ára. 129 Ft. Sokkal többre számítottam.

A már tesztelésre jutott testvérke, a Be! Fresh'n'Focused sorsára jutott ez a termék is. A kívűlről letisztúlt formája miatt igényesnek tartom. Semmi extra csicsa, középen a narancssárga be! felirat, alatta a tipus, a focused, és "and do your best" felirat, és a pláne a kis hipnotizáló karika ami arra ösztönzi az embert, hogy vegyé' meg. A dobozon pörgetve kicsit megtaláljuk a leirását a terméknek, ami fehér alapon fekete karakterekkel olvasható, és szőlőcukor ajnározó - mivel ez kell az agynak. Egyébként inkább ajánlom ezt a tanuláshoz mint a cukormentes hellt (pl), az mennyen csak a csajos bulikba.

A hátsó információk alapján tutti-frutti ízű, szomjoltó, nem túl édes, a kortyolgatások múlásával enyhén kesernyés ízt kap, nem rossz, de nem is a legfinomabb. A fresünfókusztól eltérően ebben az italban a koffeinek és taurinok aránya megegyezik egy átlagos energiaitaléval. Mivel ez nem energiavíz, hanem normál energiaital, a színe is hasonlóan sárga mint a társaié.

Weboldala szép, mint a doboz olyan letisztult. Megkapjuk a számunkra esetleges szükséges információt, de többre nincs is szükség az oldalon. Kellemes meglepetés számomra az ital, mert az ára jó, a szőlőcukor hatásos és kívűlről is esztétikus. Az ízén lehetne egy picit javítani, legyen az a tutti valóban frutti.

7/10

forgalmazó Innovative Beverages kft. (Bp)

koffein / taurin / energia - 32 / 400 / 206 kJ (100 ml)

szerintünk : (3,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: be! 7/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr31392788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása