be!

 2009.07.05. 17:43

fresh'n'focused

A be! számomra egy kevésbé és csupán véletlenül megismert ital, ami azért lett tökéletes, mert sikerült ingyen megszereznem. Sajnos így sem lesz tíz pontos, de nem a tartalma vagy a kinézete miatt, mert 295 forint darabja a fresh'n'focused-nak. És, hogy sikerült ingyen hozzájutnom? Ők úgynevezik palackposta, én meg csak úgy, hogy termék kipróbálására történő ingyendarab. Nem gondolom, hogy ez megéri nekik, de az biztos, hogy nem volt hiába az ingyen rendelése. A be-drinks oldalán lehet palackpostán rendelni italt, ami bizony megéri. Nem hittem el, hogy ki is postázzák, de kb. két és fél hét alatt megkaptam - és teljesen megvagyok vele elégedve.

Hasonló a Tiger Energy Waterhez, csak kevésbé "mű", lime illetve citrom kivonatot tartalmaz, meg koffeint és taurint, ezen a két extrán kívül semmi más nincs benne, csupán természetes ásványvíz. Nagyon ajánlom másnaposságra, szomjoltó és ébresztő hatású is.  Semmi extra vitamin, szinte már natúr. A palack kívülről nem különösebben designos, az elején a kis narancssárga be! felirat látható, ami nem mondható csicsásnak. A palackon fordítva olvasható leírás, az energiaitaloknál megszokott óvásokkal.

Az íze is nagyon kellemes. Nagyon enyhén szénsavas, éppenhogycsak' lehet érezni benne a kis bubikat, illetve a citrom esszencia jön még át, de az sem dúrván.

A be! még gyárt emellett az ital mellett egy átlag dobozos energiaitalt is, a sima focused-et, nem tudom milyen íze van, valószínüleg édes, mert szőlőcukrot tartalmaz és sok vitamint is. Két hátránya van: az ára, ami már nem olyan kevés, de még jobban megéri mint a Red Bull (pl.); és ha egy kicsit több lenne a hatóanyag, akkor fel is pörgetné az embert. A be! weboldala designos, átlátható. Ez is igencsak tetszetős! Eltalálták az italt.

8/10

forgalmazó Innovative Beverages kft. (Bp)

koffein / taurin / energia - 16 / 200 / 44 kJ

szerintünk : (4/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: be! 8/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr411228146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása