Csepp' infó!

 2009.07.04. 00:43

Nah sráczok/csajok köszike, hogy sokan nézitek az oldalt. Nem sok időm van mostanában, de azért tolom a minimum heti lét frissítést. Jelenleg birtokomban van öt még teszteletlen' energiaital (MOL Evo, Jaguár, Buldózer..), és tudok kettőről, aminek beszerzése még folyamatban van. Remélem nem akadok el a továbbiakban sem beszerzésről! Ha tudtok valahol pest (észak-keleti régió), vagy borsoban az érdekelne. Továbbá érdekelne a Monster, hogy hol tudnék beszerezni (Déli pályaudvar kilőve)! Üdv mindenkinek! ;Đ

10/10 :ĐĐ

Ui.: felhívnám minden kedves látogató figyelmét, hogy az oldal böngészése Firefox-szal ajánlott, mert azon működik tökéletesen!

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr111225591

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: hiperenlace 2018.01.24. 01:22:28

Free agreement letter for borrowing money - buusojl

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2009.07.22. 03:03:36

miért is van kilőve a déli? néha még látok náluk... de mindenképpen meg tudják mondani, hogy hol lehet kapni. (Ami egy-két hely az országban)

brëndon · http://edrink.blog.hu 2009.07.22. 22:44:30

azért van kilőve a déli, mert nem járok arra, vagy lusta vagyok

még a keleti/nyugati vagy tiszai pu. okés, illetve ezek közötti rés

akkor megyek majd a délibe, ha már nem lesz mit tesztelnem - amennyiben addig nem sikerül beszerezni
süti beállítások módosítása