Big Energy

 2009.06.29. 11:45

ósanpower

Leginkább az Auchan árúházban kapható energiaitallal találkozhatunk most. Azért mondom, hogy leginkább, mert találkoztam már vele máshol is. Az, hogy az azért került oda, mert nekik is szállítják, vagy csupán megvették az ósanban és nyomtak rá egy kis haszont, nem tudom. Az itallal kétféle kiszerelésben találkoztam, a fél literessel és a másfél literessel. Érdekes palack, szerintem egyáltalán nem esztétikus, inkább csak olyan "elmegy" palack. Erről tehet a dobozra ragasztott papír is és az átlátszó csúnya palack is - a kettő együtt tökéletesen tönkre teszi az italt kívülről. Csúnya színe van annak, ahogy az ital átlátszik. A papíron semmi extra nincs, szép nagy felirattal Big Energy, tuti észrevevős. A papírta kék szín uralja, de találunk szürkét is (amiből igazán jó párosítást nem sikerült kihozniuk), pirost és fehért is.

A belsőt tekintve pozitívan csalódunk, mert az íze egész jó. Édes majd hosszan tartó savanykás de kellemes ízt kapunk. Az illata is jó, már hasonlít a tutti-frutti ízre. Ezt eltalálták.

A tartalom egyébként valamelyest változó az átlagoshoz képest, amit a palackon fordítva a cimkén értelmes olvasható szövegként tudunk elolvasni. Taurin és koffein is kevesebb van benne, mint az átlagosban. Átszámolva taurin 30, koffein 15 miligramm van benne 100 ml-ben, ami az előbbinél majdnem tízszer kevesebb, utóbbinál pedig csak a felével. Ezenkívűl megkapjuk a magunk óvó szavait is, ami másabb a megszokotnál pl.: ne fogyasszunk 5dl többet.
A magyar terméknek nincs vagy csak én nemtaláltam weboldalát, a forgalmazó egyébként magyar, de weboldalán nincs fent a termék. Az ital ára  (a 0,5l iteresé) ~150 Ft körül mozog. Lepontozom a külső és a kevés taurin miatt, egyébként 1-el biztosan többet adtam volna neki.

5/10

forgalmazó Bognár Szörp Kft (Kecskemét)

koffein / taurin / energia - 15 / 30 / 150 kJ (100 ml-ben)

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 5/10 big energy

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr821215278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása