Kerozin Junior Drink

 2009.06.15. 10:05

4teen

Megkaptuk a magunkét, végre megérkezett a Kerozin név alatt debütáló gyümölcsital High School Musical dobozal tiniknek! Fubazz, mit kell megélni, hogy az energia(szerű)italokat is megfertőzze a kór. Amikor megláttam, meg se néztem, hogy mit tud ez most pontosan, csak a kerozin feliratot néztem, gondolván, hogy ez is az eredeti, csupán más külsőben, ezért vettem a bátorságot, hogy majd felviszem a blogra #érdekességek alá. Utána kellett rájönnöm, hogy ez nem is az a bizonyos kerozin ital, hanem ilyen gyereknek szánt médiahack, "vegye a hülye gyerek, mert nyomtunk rá egy hsm képet" címszó alatt értetendő.

Junior drink, alacsony cukortartalmú vegyesgyümölcs szénsavas üdítőital cukorral és édesítőszerrel, 4% gyümölcstartalommal. Az a négy százalék citrom és bodza süritmény. Érezni, hogy alacsonycukortartalmú, érzeni, hogy gyümölcs, dehogy jó lenne azt nem érzem. Ráadásul végkifejlet - nem energiaital, nincs benne koffein és taurin, az alacsony cukortartalom meg nem fog felpörgetni - és 4 vitamint tartalmaz.

Édes, gyümölcs szerű valóban citromos bodzás, de szerintem nem finom. Egynek elmenne ugyan, de ennyi pénzért ~250 forint (már lehet venni egy kétliteres coca colát, amibe több koffein és energia van) nulla hatásáért, és ocsmány dobozáért senkinek nem ajánlom.

1/10

forgalmazó Kerozin SRL (románia)

koffein / taruin / energia - 0 / 0 / 42,5

szerintünk : (0/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: kerozin 1/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr231185774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DinkoDako · http://trul.blog.hu/ 2010.07.09. 23:31:49

Hamarosan befogom szerezni ezt a dolgot csak mert kell a gyüjteményembe :D

csesztella 2011.02.04. 10:53:20

Na így kell rászoktatni a gyerekeket ideje korán az ilyen dolgokra....
Még ha nem is igazi energiaital, mégis azt sugallja, hogy azt issza a gyerek, s hogy az milyen trendi. Ráadásul high school musical-es képekkel....
Ezt nem nagyon engedném, mert hiába mondják,hogy a különféle energiaitalok függőséget okoznak, akkor is egy felnőtt ember döntése, megveszi-e.
süti beállítások módosítása