Watt - Natura

 2009.06.13. 13:33

best of the watt

Jesszus, mire wetemettem. Megújult a watt csomagolása, én meg megláttam a polcon a naturát, ezt még nem kostoltam, hát kiváncsi vagyok. A termék lényege, hogy energia ital ez is, csupán természetesebb anyagokból, koffein és taurin nélkül. Van helyette guarana, mate, domiana, schizandra és zöldtea. Ezek elméletileg helyettesítik a fent említett hiányt, valóban van hatása is, de nem az az igazi, mint a mesterségeseknek.

Kedves gyártó a Buszesz termékeiből először ad olyat ami iható. A fitt, queen és a többi watt termék számomra nem finom, műanyag illatú és ízű. De a natura jó. Az illata még mindíg buszeszes, de az íze végre finomabb. Természetesen itt is meg van a gyártó jellegzetessége, de sokkal jobb mint a társai. Kellemesen szénsavas, édes és az utóíze enyhén, de pont jól savanykás. A jellegzetes ízt amit a gyártótól kapunk én már csak buszesz íznek említeném. A doboz is jobban néz ki mint a régi, van a háttérben egy kis víz csepp. A doboz alap jellegzetességei megmaradtak, a natura zöld színt kap a koffein és taurin csúnyán van áthúzva. De ez mit se számít, az első jó watt ital!

6/10

forgalmazó Buszesz zrt. (magyar)

koffein / taurin / energia - 0 / 0 / 221 kJ

szerintünk : (3/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: fitt queen 6/10 watt buszesz

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr411182606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2010.04.16. 13:54:51

Még kapható az ital, régi külsővel, el se hittem amikor megláttam egy vegyesbolt polcain.

Rock me Amadeus 2011.08.29. 10:25:48

Vajon a chipsadó alól mentes lesz? Hisz nincs hozzáadott koffein.
süti beállítások módosítása