Kerozin

 2009.06.01. 09:54

ettől - sem - szállsz el

Kerozin, frappáns nevű ital, nekem legalábbis tetszett, amikor anno megláttam, hogy ez a neve. Először kevertem a kalaschnikov energiaitallal (külső hasonlósága miatt), ami csak abban eggyeik, hogy mind a két doboz piros jegyekkel van ellátva, meg "k" betűvel kezdődik a neve. A kerozin doboza jól néz ki. Ezüst háttér, nagy piros designos felirattal kerozin és középen egy repcsi az o betűt jelképező napból kiindulva. Fordítsunk a dobozon, és olvasható átlátható kis piros betűkkel a termék jellemzése. Szokásos óvó szavak, és hogy alkohollal együtt nem fogyasztható - hehhe.

A kerozin vegyesgyümölcs ízű, a folyadék színe hasonlít a Burnhöz, de ízileg távol áll tőle. Édes gyümölcs íze hamar eltűnik - mondhatni nem teljesül be -, és a savanykás utóíz ül ki a kostoló nyelvére, ami egy ideig meg is marad. Az egyébként fogyasztható az eredetileg román forgalmazású ital, tartalmaz inozitolt is, amelynek hatása, hogy elősegíti a termék tartalmának felszívódását.

Weblap, ahol megrökönyödtem. Flash alapú, de valamilyen "wizard flash webpage" készítővel hozhatták létre, annyira gáz, hogy még ilyet nem láttam. Nem is érdemes róla sokat írni, nincs rajta semmi. Az ital egyébként nem drága, ~130 Ft körül mozog, de tudok egy helyet, ahol csak 99-ért árúlják. Külső és ár pluszpont, viszont belső és média mínusz pont...

5/10

 forgalmazó Kerozin SRL (románia)

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: kerozin 5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr321156340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dhbence 2010.03.04. 15:17:01

Nekem ízlett a Kerozin vettem light-ot is az szerintem szebb(ezüst doboz kék felirat és az energy drink felirat helyén sugarfree felirat van,ja és egy light felirat is felkerült rá)lh3.ggpht.com/_pDxeaxRPjr4/SRgVc7xzzwI/AAAAAAAADMw/Xo2RX2uiIbU/KerozinLight-250.jpg

DinkoDako · http://trul.blog.hu/ 2010.07.09. 23:28:51

Nem tudom nekem bejött a cucc régen csak ezt ittam :D nálam 7/10

alexander77 · http://www.lefolyo.hu 2011.03.20. 12:27:13

haverjaim ezt isszák én is párszor ittam de nem nyerte el a tetszésemet
süti beállítások módosítása