XL

 2009.01.31. 11:08

xl4you

Az XL régebben egyszerűb dobozban volt kapható, azóta tettek rá egy kis designt. A doboz szép, a weboldala aminek a címét rajta látjuk jó, kapunk jó kis flash videót intrónak, utána beléphetünk az xl klubba, tölthetünk fel képeket stb. Közben létezik még egy oldal is, ami inkább az USÁnak készült. Az ital ellenben nem olyan nagy szám, kortyolgatása közben jó, majd "műanyag ízű" sem mint tutti frutti, ami kihat az utó ízére is. A doboz hátúlján kapunk megfelelő leírást, pl. egy doboz egy csésze kávé tartalmának felel meg. Öt féle vitamint tartalmaz, energiatartalom 199 kJ. Érdekes, hogy amíg a dobozról úgy tűnik magyar termék, valójában eredetileg nem az. A weboldalak alapján három nagy részre osztódik az XL kompánia, és mi a lengyelhez tartozunk. Az XL kapható dobozosan, és fél literes műanyag üveggel is, hazánkban ez nem elterjedt. Van belőle cukormentes is. Jah, és nem is olyan olcsó, ~120 Ft körül mozog.

forgalmazó Foltin Globe kft

koffein 32mg / taurin 400mg / energia 199 kJ (100ml)

5/10

 

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: xl 5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr50913900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borote 2010.07.09. 17:42:59

Ugyan a honlapjukon még nincs fönn, de az áfonyás után már lehet kapni Lemon&Lime ízesítésű XL-t is. Tatabányán akadtam rá egy Euro shop nevű boltban, itt kettőt adnak 290 pénzért :) Mondjuk még nem kóstoltam, úgyhogy csak a létét tudom megerősíteni.

u.i.: Monster akció a sparban, 279 :D Én vizsgaidőszak elején betankoltam 10 literrel a Corában :P

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2010.07.09. 18:43:03

@Borote: kösz a tippet, mivel az áfonyás nagyon jóra sikerült, alig várom hogy megkóstoljam az új ízt :D
amúgy lecsekkoltam hogy fent van-e az oldalukon,de csak a shot-juk az, ami ujdonság www.xl-energy.com/61_xl_energy_shot
süti beállítások módosítása