X3 Energy

 2010.02.17. 07:00

energycukorka :3

Ezzel a nagyon különleges -energiaitalnak nem mondható- cukorkával a minap találkoztam a helyi italdiszkont polcain, és nem bírtam ki hogy ne teszteljem.

A cukor (csomagolás) kinézete nagyon jó, a fekete háttéren piros X és fehér felirat nagyon egyszerű, mégis designos. A csomagolás kicsit keményebb, mint  a hagyományos cukroké nem csillogós, és ez a matt fekete csomagolás nagyon megnyerő külsőt kölcsönöz a terméknek. Mint a legtöbb energiaitalt, ezt sem ajánlják gyerekeknek. De nem ők szeretik mindenkinél jobban a cukorkákat? :) Érdekes hogy vannak cukorkák amik nem gyerekeknek készültek...

Én 280 ft-ért jutottam hozzá, ez kicsit soknak tűnik, de ha belegondolunk hogy egy zacskóba 15db cukor van, és már két darab elszopogatása felér egy kávéval, akkor nem is került aránylag sokba.

Térjünk a lényegre. A cukor szine barnás rózsaszines, engem a karamellára emlékeztet. Illatát nem érezzük amikor kibontunjuk, de ha valaki szopogat melletünk egyet egy idő után már lehet érezni... A termék tartalmaz még guaranát, ami jó. Mit mondjak, amikor bekapjuk elég kellemes, tutti frutti ízt lehet érezni, nagyon el van találva, de ha sokáig van a szánkban ez a kellemes íz kezd átmenni valami nagyon tömény erőteljesebb ízbe, és felmerül bennünk hogy megvan-e romolva, de nem... Ettől az íztől a cukor elszopogatása után még kb. 3 percig nem szabadulunk. Felmerül a kérdés: Van-e kedvünk bekapni a második cukrot?

A termék weboldalát meglátogatva csak annyi derül ki, hogy kapható ezen kívül még vitaminos és mentolos változat is, semmi egyéb információ. Ha meg akarunk tudni valamit, a zacskó hátoldalát böngészve kideríthetjük.

Összesítésben csak annyi nem tetszett a cukorban hogy egy idő után bizar íze lesz (akad akinek ízleni fog, és van akinek nem). Ez ront az összpontszámon, de egy hármast szerintem megérdemel.

6/10

forgalmazó Alpi Commerce Ltd.

koffein 2,56 g / taurin mennyisége ismeretlen

szerintünk : (3/5)
szerintetek: (4,5/5)

Címkék: x3 6/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr411745865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása