Bomba! PET

 2009.11.01. 18:38

bombahat

Tényleg csak röviden, mert már a fülemen folyik ki a Bomba! xĐ A Keleti mellett találkoztam október utolsó napján ezzel a kiadással. 0,6 literes kiszerelésben kapható. Külön tesztet csak röviden érdemes szánni neki, ezért egy-két érdekesebb információt írok róla.

Megjelenésében nem épp a legszebb palack, hosszú nyúlványnak tűnik, de kényelmes a fogása. Egyébként nincs vele probléma. Nagyon jó, hogy a 0,6 literes kiszerelés mindössze 275 forintba került (akciósan, de azt hiszem egyébként se lépte át a 300 forintos határt), ami így szabályosan megéri a többi, kisebb kiszereléssel szemben.

Ízileg talán a legjobbnak találtam ezt a Bombát! a többihez képest ez a legfinomabb. A dobozos nem jó. Inkább az üvegeshez hasonlít az íze, kicsit talán kellemesebb. Jót tesz neki a műanyag palackozás.  A palackon egyébként található egy weboldalcím, dombornyomással felróva rá: www.vitacan.com. Ez egy sport termékekkel foglalkozó német/angol nyelvű külföldi lap, testépítési és sportoláshoz szükséges hatóanyagokat tartalmazó italokkal foglalkozik - hogy mi köze a Bomba! csomagolásához, fogalmam sincs. A hivatalos magyar oldalon még nem találkoztam a 600 ml-es képével sem.

Ár/íz arányban a többi bombától jobb, így kap egy hetest. Sajnálatos, hogy koffeinből ez is csak 15 milligrammot tartalmaz 1 decinként.

7/10

forgalmazó Büki üdítő kft.
gyártó: Mineralwasser Vertriebsges m.b.H (Starzinger GmbH Frankenmart alatt)

koffein / taurin / energia - 15 mg / 400 mg / 215 kJ (100 ml)

szerintünk : (3,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: bomba 7/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr961491362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2009.11.01. 23:55:56

Szintén kunyiznék egy megközelíthetőséget, mert régóta vártam erre, bár a leírásból azt sejtem, hogy egy ügyes ember a lejárt bombákat megvéve, egy másik üvegbe áttöltve árulja a terméket, ennek ellenére érdekelne a termék maga.

brëndon · http://edrink.blog.hu 2009.11.02. 10:30:04

@sarkisarkany: kunyizz nyugodtan, én annak csak örülök. Tehát a keletivel állsz szembe, akkor tiplizz el balra a posta irányába (kb 200 méter). A postánál balra fordulsz (vagy át sétálsz a kedves arab taxisokkal teli parkolóban) és a buszmegállót elhagyva a Thököly sarkánál lesz a bolt.

Nem tudom, hogy hogy van ez a csomagolás. Engem kivételesen meggyőzött, mint első iható bomba.

A városmajor utca a XII. kerületben? Nah' majd valahogy elkirándulok arra. Köszi a tippet! Várom a továbbiakban is.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2009.11.02. 22:31:36

@brëndon: esetleg azt is felajánlhatom, hogy szerzek neked egyet, azután találkozunk valahol, és lerendezzük a piszkos anyagiakat, úgyis érdekel, hogy ki az az ember, aki a hasonló érdeklődés mellett időt és pénzt is szakít arra, hogy precizen szerkesszen egy ilyen irányultságú blogot.

Erről eszembe jutott egy kedves történet: épp a kasszánál álltam egy bulldoser itallal, amikor egy öreg néni maga elé engedett, majd amikor látta mit is iszom, megkérdezte, hogy mennyibe kerül mostanság az energiaital. Mondom 75 ft. Erre a néni: Ó, ha én ezt tudom, akkor vettem volna egy párat. Amikor pedig látta az elképedt tekintetemet, megjegyezte: én is szeretem az energiaitalokat! Azért mert öreg vagyok, még szerethetem... :)

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2009.11.05. 19:52:50

felkerült a Bomba! weboldalára...

brëndon · http://edrink.blog.hu 2009.11.06. 07:59:46

@sarkisarkany: kb ma ráérek. Máskor nem nagyon. Még utána nézek, hátha tudok vhol. szerezni ilyen redbullt. Egyébként simán benne vagyok, ha beszerzel egy ilyet, akkor ütközzünk, és rendezzük a cserét. Mail: phate.net@gmail.com

@_-Gman-_: valóban felkerült. Én gyorsabb voltam xĐĐ! Tehát Bomba! Pet

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2009.11.08. 18:29:31

Ma szereztem egyet egy Berényi élelmiszerboltban 340Ft-ért, De szerintem megérte, és megérdemli a 7 pontot :) Jah, amúgy azt hittem hogy kicsit alacsonyabb lesz a dobozza :]

Sztbeni 2010.06.22. 15:46:42

Szeretem, mert finom és sok van benne, ezért a sportolás közben elvesztett folyadékot is pótolja. Kevesebb benne a koffein, de ha egy ilyet megiszok, az több, mint ha egy 2,5 deci másikat.
süti beállítások módosítása