Booster

 2009.10.09. 09:51

nem köntörfalaz

Rég láttam olyan energiaitalt, ami már-már túl egyszerű, letisztult és mégis jól néz ki. Nincs össze-vissza csúnya logozása, hülye félresikerült pixeles vagy gagyi képek, értelmetlen szövegek. A Booster jelentése is csak: erősítő. Semmi "give your flying blood horse power" mellé szlogenelés. Az anya(bika) - aki nem értené annak mondanám RedBull - színeit használják kék / ezüst / piros, figyelemfelkeltő az ilyen dobozok esetében. Középen jól látható a termék megnevezése nagy piros betűvel a booster felirat. Mellette két oldalt kék minta amin a villám ezüstösen cikázik végig - és kész, semmi cicoma.

Nálunk általában a sparban és testvéreiben található meg az ital, de nagyon nehezen lehet vele összefutni. Talán, hogy ezzel csak én vagyok így, nem tudom. Egyszer láttam nyáron a balcsin, majd onnan eltűnt egy pár hétre. Majd legközelebb a Blahánál. Ott is csak ez az egy darab ólálkodott. Az ára is jó, 120 forint körüli (változó).

És az íze: édes, tutti-fruttisabb mint más energiaital, ugyanakkor inkább ez is édes. Kortyolgatás után hosszútávon marad az édes savanykás íz. Egészen iható. Tartalmát tekintve 31,5 (?! már miértnem x,543876634) mg koffeint tartalmaz, taurin tartalma átlagos.

A dobozon található leíráson magyar és görög leírást kapunk. A magyar értelmes, olvasható. Hiánya a termék ízéről hátrányos. A gyártónak nem találtam weboldalát, így az energia italnak sem - igaz utóbbit gugli sok elemzésben véle felfedezni az internet világában. A terméket forgalmazzák 0,5 és 1,5 literes palackban is. Illetve Kehes oldalán találtam egy igencsak furcsa kinézetű booster dobozt, ami mellőzi az itt található letisztultságot, szerbiából.


Olcsósága, egyszerűsége és egészen jó íze miatt  megérdemel egy jobb pontozást, tökéletességet azonban lerontja, hogy nehezen tudtam hozzájutni, és azért finom, de annyira nem (mint pl. a tiger).

7/10

gyártó SDI GmbH & CO. KG (EU)

koffein / taurin / energia - 31,5mg / 400mg / 203 kJ (100ml)

szerintünk : (3,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 7/10 booster

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr71438221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása