Bomba Can

 2009.04.30. 11:36

bombasz@r

(szerkesztve, saját képpel 2009. 10. 14-én) Most sok helyen akciós, ~220 Ft. Szépen betettem hűtőbe hagy hűljön a kis drága. Gondoltam magamban mégiscsak márka, vagy mi. Nagy sportversenyeket támogatja (szinte minden műfajban benne van. Rally, egyéb motorsport és még sorolhatnám a sok promóciót). Inkább csak ezért drága, az ízéért biztos, hogy nem. Kellemesen lehűtve sincs igazán jó íze, enyhén savanykás, és nem túl édes. Kapható többféle kiszerelésben, üvegben, (kis és nagy) dobozban, cukormentesen, kólás ízben.

Többen mondták, hogy kostolák, és megvoltak a bomba kólával elégedve - nem úgy a redbulléval. Tartalma egy átlagos energiaitaléhoz hasonló koffeint és taurint tartalmaz, de van benne carthamus (wtf - biztos ezért szar az íze. Ez az infó a weboldalán található a GYIKben), ami wikipedia alapján sáfrányos szeklice vagy csak simán sáfrány. Felhasználása húslevesbe ajánlott fűszer. XĐ!! Jah igen, weboldal, nem rossz, túl flash, nameg nincs kész hamarosan miegymás, de azért kapunk infót eleget. Azt tudom, hogy többet nem veszek ilyet. A dobozza jól néz ki, az üveg az nagyon felesleges, lejárt. Nem nagyon lehet vele mit kezdeni. (09.10.14-től máshogy gondolom :Đ, és az üveg jobb - hivatkozva erre a linkre, mivel az üvegesnek más az íze!)

forgalmazó Büki üdítő kft. (egyébként osztrák ital, gyártó: StarzingerGmbH Frankenmart)

koffein / taurin / energia - 32 mg / 400 mg / 215 Kj

4/10

Címkék: bomba 4/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr521095291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2009.07.22. 13:40:33

Na itt álljunk is meg egy kicsit.

A bomba nem csak EGY termék, hanem több.
Az általad tesztelt a Bomba Fémdobozos, de az üvegesnek, és a kólásnak is más íze van, így nem vehető egy kalap alá.

Én ezt nyomtam anno, így mondhatom, hogy a fémdobozos jó, csak kicsit motorolaj íze van. (WTF?)
Az üveges ellenben "lágyabb", kevesebb cukor, több víz.

Az íz ugyanaz, de épp e miatt mégis más.

De azért az íze mégis "Strong Red Bull" kábéra nincs semmi különbség a kettő között, csak annyi, hogy a Red Bull a Bomba light.

brëndon · http://edrink.blog.hu 2009.07.23. 11:04:59

@sarkisarkany: köszi az infót, megkóstolom mind a két csomagolásban, aztán majd jelzem értékelésben

Sztbeni 2010.06.22. 15:48:34

Ma kipróbáltam, az íze nem rossz, sőt kifejezetten jó, nem drága, csak az utóíze nem az igazi, tényleg olyan motorolajhoz hasonlító.
süti beállítások módosítása