Jack!

 2009.11.18. 11:31

hardcore bomba koppintás

Röhej, hogy mennyire nem tudnak saját megjelenést biztosítani egy-egy terméknek! Miért kell majmolni a Bombát!? Egyértelmű, hogy arra megy ki a játék, hogy messziről a fekete/sárga csábítja a szemet. Középen meg a nagy J-ános betű felkiáltó jellel, mint ha csak a bombát látnám. Ha már valóban csak a sárga és fekete festéket akarták használni, miért nem tették egy kiskirály designerrel? Ez gáz.

Az egyébként praktikus petpalackba zárt ital taurinon és koffeinen kívül a szokásos négy vitamint tartalmazza, semmilyen más extrával nem rendelkezik. A sárga folyadékot pedig merik tutti-fruttinak nevezni, holott édes és keserű illetve műanyag ízek váltakoznak. Nem finom, nagyon felejtős.

Komolyan mondom, hogy megittam a tartalmát egész jól néz ki a palack. Az ital rendelkezik weboldallal, sima flash, semmi extra, néhány információ. Kapható dobozos és ebben a szép pet palackban is, egyaránt 2,5 decis tartalommal feltöltve.

Terveznek egy italt, nem túl finom ízben - még hagyján. Miért nem tudnak jobb megjelenést biztosítani? Mi az, hogy Jack? Óverdóz koffein meg taurin. Az ára 150 forint, illetve változó, van 'hol 100- de olyan is, ahol drágább. Sajnos, ha a Jaguár ed. megkapta a négy pontot, olcsóbb és jobb megjelenéssel - hiába jobb egy fokkal a jack íze - le kell, hogy pontozzam, a Bomba! ed. majmolása miatt.

3/10

gyártó & forgalmazó PD IMPEX Kft. (Szabolcs-SZ-B., Újfehértó)

koffein / taurin / energia - 32 mg / 400 mg / 133 kJ (100 ml)

szerintünk : (1/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 3/10 jack!

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr191533954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2010.09.29. 20:18:48

ma vettem egyet és szörnyű volt :D igaz nekem más formájú pet-ben volt, olyan volt mint egy spray-s doboz...
süti beállítások módosítása