Dragon

 2009.10.10. 14:10

wrong, well..

Ha bár a -Gman- által ajánlott italt nem a Pennyben sikerült beszerezni, a Dragon energiaitallal mégis sikerült találkoznom. Egyébként az ital nagyon jól példázza, hogyan kell rosszat, jól csinálni.

Rendkívűl egyszerű megoldással történő csomagolása nagyban ver más energiaitalokat is, mert esztétikus és a tűz színei csábítják a tekintetet. A palackra hő összehúzással ráolvasztott fólia jól néz ki. Egy aránylag designos dragon felirat, amiből egy sárkányszerű minta hajol ki. A palack alján és tetején pedig a már fentebb említett tűz minták, ami esztétikussá teszi az italt. Hiba ellenben a azonnal egy hibára kell észlelnie a vásárlónak, mert az energiaital szót elválaszta energia ital-ként írják. (Angol valóban egybe kell írni.)

Az íze se mindennapi. Elméletileg tutti-frutti ízű, én inkább mondanám művirág esszenciának. Olyan, mint ha ilyen édes virág lenne, talán kicsi mézes. És ezt képzeljük el rettentően műanyag ízben. A szénsavassága is eléggé gyenge. Az ilyen italt érdemes felrázni mielőtt isszuk, mint a gyümi levet, mert az aljára rakódhat a lényeg :Đ. Egyébként iható.

A termék leírása alapján koffeinből fele annyit, amíg taurinból tizedét tartalmazza az átlagoshoz képest. Mivel ez félliteres kiszerelés, a koffein még nem is probléma, mert az egész palack elfogyasztása után, még magunkba dönthetünk egy minőségibb terméket, plédának okáúl egy Tigert. Energiatartalma miatt pedig csak arra tudok következtetni, hogy vizezik is a terméket (XĐ). Hiába készül édesítőszerrel és cukorral egyaránt - aminek felettéb nem látom értelmét.

Visszatérve a teszt elejére, így kell csinálni gagyit jól. Nagyon egyszerű palackozással mégis designos megjelenéssel, eladható áron (~150 forint körül). Az, hogy valaki megissza az már más dolog. Ittunk már rosszabbat is. Hiányolom a taurint.

4/10

forgalmazó IngaRest Kft.

koffein / taurin / energia - 15 mg / 30 mg / 151 kJ

szerintünk : (2/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: dragon 4/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr511440485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2009.10.11. 12:46:19

Szerintem nagyon rossz, alig dob fel, ráadásul én sírva ittam meg...
a pláne pedig hagy amikor az ember máglátja a boltban azt hiszi hogy valami nagyon jót vesz olcsóért(doboza miatt) és csak aztán döbben rá hogy egyáltalán nem azt kapta amire számított... Apropó, én egy százasért szereztem be, ha egy pár forinttal többet rászánunk, akkor sokkal jobbat is ihatunk...
süti beállítások módosítása