Poker Energy

 2009.07.24. 03:32

drink your fortune

Szerencsejátékosok figyelem, kifejezetten pokerfanoknak szánt energiaital láthathó a porondon! A ~190 forintos pörgettyű magyar termék. A nagy Texas hold 'em láz - a weboldalán így írják - elérte Magyarországot. És valóban így van ez, városokban és interneten egyaránt nyílnak az újabbnál újabb élő és virtuális pókerasztalok. A termék készítői rákattantak a témára, és a póóókerezéshez megfelelő energiaitalt készítettek. Jobb rendezvényeken lehet árusítani, eseményeket tudnak támogatni, sok pénzt kaszálva vele. A poker energy-t egyébként majka fakával' próbálják reklámozni (-.-) A weboldala (ami egyébként nagyon jól nézne ki, ha nem mindenhol az ózdi srácz arcát tolnák a miénkbe) egész jó flash, infóval, képekkel s miegymás.

A doboz kívűlről félig jó csak, igaz az a 3×5 centiméteren látható design elem a lényeg, amit nem vittek túlzásba. Alapból az egész doboz fehér, alul-felül látható egy-egy sárga csík, ahol közlik velünk: igyunk a szerencsénkre. A doboz másik oldalán többnyelvű értelmes leírást találhatunk.

Amikor nyitottam a dobozt, enyhe Hell szerű illat csapott meg. Az íze is hasonló, de nem lehet összekeverni, mert ez kicsit keserű. Ún. Hell-Tonic keveréke. Egyébként iható, édes, utóíze savanykás. De kortyolgatás közben hell...


Más különösebb extrát nem tartalmaz amit érdemes lenne megemlíteni. Nem rossz gondolat a poker irányra ráhangolódni, és a már fűggő embereket ráhangoltatni az italra. Az ára természetesen nem éri meg, inkább ajánlom a Hellt ha valaki édesebbet akar inni, és persze olcsóbbat. A külső elmegy, a sárga-fehér párosítás sose volt designos. A szomorú, hogy Majorosival reklámozzák, máris sokkal vicceseb lenne egy Korda Gyuri advertisement face. Ára miatt lepontozom.

5/10

forgalmazó Poker Energy Co. Kft.

koffein / taurin / ennergia - 32mg / 400mg / 212,5 kJ

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: poker 5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr781263500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joco22 2011.02.21. 12:36:00

Ez vicces számomra! :-D
Sehol nem találkoztam még vele. Egyáltalán, lehet ezt valahol kapni? Már ne, mintha venni szeretnék. :-D
Komolyan mondom, mennyi hülyeséget kitalálnak, amiből pénz lehet csinálni....
És azt gondolják, hogy akik pókerezni járnak, majd ezt veszik a játék mellé?
Mert szerintem, ez kicsit már a szánalmas kategória.
süti beállítások módosítása