Adrenalin

 2009.05.27. 21:04

italtesók

Az ital forgalmazójával már találkozhattunk pár alkalommal. Az Ungor & Ungor Borház kft. több energiaitalt is gyárt, mint példáúl a Kobra vagy az Adrenalinnal együtt futó Detox italokat. Ez finomabb és tetszetősebb mint a kobra, a detoxikáló szerrel meg nem lehet összehasonlítani, mert az nem energiaital.

Külsőre a dobozon láthatjuk az elég szembetűnő márka nevet sárga színnel a háttérben pedig repülők és egy pilóta feje, jól eltalálva tetszetős. Forgatva rajta egy kicsit, olvasható értelmes magyar jellemzést kap a fogyasztó. Többféle kiszerelésben és változó tartalommal is árusítják. Dobozos és műanyag palackosbol egyaránt van normál és cukormentes, és létezik kid változat gyereknek, amiben nincs koffein és taurin, csak tutti-frutti ízű és vitaminnal teli. A műanyag palackos is 250 ml-es szinte úgyanúgy néz ki, mint a kobra - de mint tudjuk "testvérek". Érdekes módon nem láttam még belőle literes palackost (ami az Ungor borháznál már eléggé bevált szokásnak mondható kobrát tekintve), de létezik belőle félliteres, mint egy sörös doboz, és aránylag az ára sem rossz, ~190 forint körüli - a 0,25-ös pedig ~130.

Az ital íze finom édes, de sajnos az utóízét hamar elfelejti az ember ízlelőkéje, mert az nincs neki. Erre lehet írni, hogy víz ízű, de legalább nem keserű vagy savanyú szájízt hagy magaután. Egyértelműen jobb a kobránál, de nem sokkal. Az ital hivatalos weboldalán sok információt kaphatunk, különböző rendezvényekről, italokrol és sok más egyébről is. Az oldal egyébként egyszerű átlátható és mégis designos.

6/10

forgalmazó Ungor és Ungor Borház Kft. (magyar)

koffein / taurin / energia = 32 mg / 400 mg / 212,5 Kj 100 Mlben

szerintünk : (3/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: adrenalin kobra detox 6/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr961147627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása