sexergy

 2010.07.28. 17:22

pornószaft

Valamilyen szinten egy különlegességgel van dolgunk, habár nem elérhetetlen ital, mindenképp van benne extra érdekesség. Már a neve se egyszerű, sexergy. Nem fantáziátlan, érdekes szóösszetétel. Az utolsó pillanatig, addig, ameddig jobban szemügyre nem vettem a dobozt, abban a tudatban voltam, hogy sex energy a neve. Csak most vélem felfedezni a különleges szóösszetételt, sex+energy szavak különös használatát - tetszik. A szexergia német import, itthon még nem találkoztam vele, de külföldi weboldalon olvasom, hogy sok boltban jelen van, és nem rég kezdődött meg terjesztése. 1,5-1,7 Euro közötti áron mozog Németországban, ez itthon az 500 Ft-os ár körüli értéket jelenti. Találkoztunk már korábban erotikus tartalmú, vagy pajzán afrodiziákumként reklámozott italokkal: sexxx, x-!r love, a Tantra és a PlayBoy is valamilyen szinten ilyen italok. Szintén egy drága, prémium italla van dolgunk - de vajon megéri-e a szexergia?

A doboz mindenképp tetszetős. A matt-fekete hátteret nem csicsázták agyon, két piros mintázat kap helyet a dobozon, mint egy bedülő ajtó. Középen szép és egyszerű betűtípussal a márka név, és szépen felhívják a fogyasztó figyelmét, hogy prémium energiaitallal van dolgunk. Középen az e betű felett egy virág rajzolódik ki, ami apró mégis nagyon jó kis dizájnt ad a doboznak. A dobozon ugyanez a kép még egyszer fogad minket, illetve német nyelvű összetétel ismertetés. A piros nyitófül dobozon nagyon mutatós.

A tartalom enyhén szénsavas bordó színű folyadék, illatban kellemesen édes. Ízben már kevésbé, csak nagyon gyengén édes. Nem íztelen, nem vizezett, csupán nem annyira erőteljes az ízvilága, ami egyébként meggy esszenciával ellátott - de nem savanyú, kellemes. A folyadék 8% meggylét tartalmaz, ami nem kevés az átlag ban megszokott gyümölcstartalom mellett.
Összetétel tartalmában igazából nincs túl speciális a guaranán kívül. Tartalmaz taurint, koffeint, inozitolt, de olyan összetevő, ami így feldobná az árát, vagy egyes összetevőkből sokat nem nagyon találni benne. Nem is nevezném afrodiziákumnak, különlegessége, csak a meggy íz, ami kellemesen enyhe. Az ára valószínűsíthető csupán prémiumnak nevezett kategóriája miatt ilyen drága.

A weboldalán - ami egyébként dizájnos flash - találhatunk érdekességet a sexergyről, koktél recepteket, híreket. Az idén sajnálatos körülmények között utolsó alkalommal megrendezett Love Parádén is jelen volt az ital. Szép külső, jó belső mellé iszonyú árak. A meggylé feldobja az italt, afrodiziákumnak nem, de jó koktél alapnak már szívesebben jellemzem.

// Időközi frissítés: már kapható nálunk is. Müller shoppokban jelent meg. 415 Ft!

6/10

gyártó Fecundo Amare AG

koffein 30 mg / 100 ml
taurin 380 mg / 100 ml
guarana - inozitol / n.a.
energia 201 kJ (47,4 kcal) / 100 ml

 

szerintünk : (3/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 6/10 erotikus? sexergy

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr402182925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2010.07.28. 18:50:45

Müller Drogéria, Stop Shop, Debrecen, Magyarország, Föld :)
550 Magyar forintért szereztem pár napja, de úgy látom megelőztél :P
tiny.cc/a1sxi

vwpolo · http://edrink.blog.hu 2010.07.28. 22:49:11

basszus... ez az edrink nekem rohadt drága lesz, hogy csak emiatt utazzak le budapestről debrecenbe:D

vwpolo · http://edrink.blog.hu 2010.07.28. 22:51:49

megnézem azért előtte a dunaújvárosi müllerben is, hátha lesz ott is.

brëndon · http://edrink.blog.hu 2010.07.29. 09:08:22

@_-Gman-_: ahha! köszi, akkor javítok, kapható itthon is!
süti beállítások módosítása