Cannabis

 2010.05.18. 14:48

kendervíz

Még nem telt el kereken egy év, de végre sikerült hozzájutni a Le Cannabis, normál változatához - eddig nem sikerült vele találkoznom, csak a cukormentes Cannabisszal. Hogy mi motivált? Hát ez az ital, mivel nem energiaital, hanem motivációs ital. Motivál, tehát ösztönöz a cselekvésre. Több dologra is gondolhatunk ez esetben, de szerintem nem kell túlbonyolítani. Ösztönözhet arra is, hogy tudj élni, álmaidat elérheted, bla-bla-bla. Vagy ösztönöz a nevéből kiindúuva arra, hogy használd a cannabist különböző ismert és kevésbé ismert tevékenységek céljául. Ez utóbbiba nem megyek bele. Lássuk inkább az ital tulajdonságait.

A külső már a cukormentesnél is nagyon bejött. Szabályosan elegáns, nem a szokványos, nagyon designos megjelenés. Könnyen elbírom képzelni egy céges összejövetelen, mint úgy egy bárban diszkóban is. A sarki non-stop boltban, ahol az idős néni nem találja a creptot (lásd: Úristen@Menny.hu) kevésbé látom illőnek megjelenni, mindazonáltal a fehérrel ott találkoztam. A doboz eltér a szokványostól, 296 ml tartalommal rendelkezik, a doboz hosszabb mint a szokványos edrink dobozok. A pirosas, bordó háttéren a feltűnik a cannabis felirat, a levéllel nagyon bejön, és érdemes apróságokra is figyelni: a cannabis felirat végén az s betű dobott egy 180° fokot, az egész felirat pedig egy szabályos backflippet árnyékként a szöveg alá. Nicccee...

Belső, ami nem tartalmaz THC-t, csupán kender kivonatot. Ezért nem illegális a kender. Nincs tudatmódosító hatása, nem okoz függőséget, ez inkább vegyes gyümölcs ízű termék. Részemről málna szörp, nagyon kevés sziruppal. Mint arányaiban eltért, amikor nagyi óvatosan mérte a szörpöt, nehogy hamar elfogyjon, de az íze mégis jó legyen a nedűnek, tolt hozzá egy kis szódát. Enyhén édes, hidegen jó szomjoltó. A tartalma ásványvízzel kevert, egészséges termék. A színe nagyon bordó, meg is lepődtem, mert az íz után a halvány szín szörp jutott eszembe. A termékről több információt nem nagyon kapni, magyar leírást meg ne is várjak róla, pláne, mivel külföldröl egyénileg behozott termék.

Hol a hiba? Szép doboz, aránylag jó belső.. Az ára. Interneten már 400-ért hozzálehet jutni, 12-es gyűjtőben. Boltban 500 alatt nem nagyon hozzák ki. Pedig szívesen ellazulnék vele nyáron a parton. Nem kap se több pontot, se kevesebbet mint cukormentes testvére. Részemről bejött. Egy-két információt az italról a neten rákeresve a forgalmazó tud adni, a cannabis hivatalos oldalán.

4/10

gyártó Life Element GMBH (Ausztria)

energia / 147 kJ (100 ml)

szerintünk : (2/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: cannabis 4/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr272012818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Roomby 2011.02.27. 16:43:08

a Szondi utcai CBA-ban lehet kapni 340ft-ért :DD
süti beállítások módosítása