Spirit

 2010.05.16. 10:37

spiritusz(e)

Több helyen írják, kommentekben, interneten olvastam, hogy mások is vélték felfedezni a változást. Mi folyik Gyöngyösön? Nincs itt semmi látnivaló, csupán a Buszesz kidobta a Spirite italt más dobozzal, más névvel. Gondolom jött a nagy ötlet, és levették a Spirite szóból az e- betűt, és így alakult ki a Spirit. A doboz látványos változásához, bizony már valamilyen designer keze köze van, pozitív irányban. A Spirite X, én szerintem nem rossz csomagolású, tetszik a kék/fehér/piros doboz, de nem túl szép.

Az "új" spirite jobban néz ki. A vörösen vakító villám kisülés a háttérben tetszetős, a kép nem adja vissza, a dobozon jobban mutat. Ugyanígy a felirat is, amiről az "e" betűcske hiányzik ugyan, de a spirituszt ugyanúgy magában tartalmazza. A külsőn mi sem mutatja jobban, hogy kétpetéjű ikrek, mint a termék leírása, amin a szöveg ugyan az, csak más betűtípussal. Ami még szembetűnőbb, az a vonalkód: teljesen megegyezik a kettő.

A belső, amit egy kis mexicornal választottam szét. Egy az egyben ugyan az az ital. Szénsavassága, enyhén műanyag, részemről kicsit citrusos tutti-frutti íze van.

Mi is történt? Mint most kiderült a Buszesz gyártja a CBA-nak a Spirite energiaitalt. Valamilyen úton-módon kiadták ugyan azt a terméket, más néven, más dobozzal, ugyanolyan árban, csak nem speciálisan a CBA részére. Pontozás ugyan az marad, az íze hűtve, még így buszeszesen is iható marad. A 150 Ft körüli árát kicsit sokallom. Ami érdekes, hogy ugyan az a termék a Spirite (kék) két kalóriával mégis többet tartalmaz (mérés előtt felrázandó?).

4/10

gyártó Buszesz zrt.

koffein / taurin / energia - 32 mg / 400 mg / 204 kJ (100 ml)

szerintünk : (2/5)
szerintetek: (2,7/5)

Címkék: spirit spirite 4/10 buszesz

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr932006704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása