Flying Power

 2009.06.25. 13:54

szárnyakatad?

Az Aldi terméke, mondhatom rá, hogy lidl tükör miXXed up? Neeem, ez azért sokkal jobb. Jobb kívül és belül egyaránt. A repülő madár maga a termék neve a redbullra emlékeztet (szárnyakat ad), repülő erő, de nem, ettől se fogsz repülni. A doboz elmegy, tetszik a piros négyzet és középen a ragadozó madár. Ezzel ellenben a flying power név a doboz tetején elég snassz, nem jó. A termék alneve reload your energy - töltsd újra az energiád (vagy újratölti az energiád) - úgyanúgy uncsi. Ami a legkirályabb a dobozban és szabályosan tetszik, az a tetején található bontóba vésett madár (kép lentebb) Nem nagyon láttam még ilyet és ez tetszik. Természetesen különösebb jelentéke nincs, de jó kis design elem.

Az ital íze édes, tutti-frutti szerű eléggé savanyú - mint a savanyú cukorka. De legalább oltja a szomjúságot rendesen. Savanyúsága hosszabb időn keresztül megmarad. A dobozon taláható leírás eléggé zavaros, az egybeírásnak. A szöveg értelmes, megkapjuk a magunkét, hogy ne fogyasszuk alkohollal stb... Az ital tartalmaz inozitolt. Kapható cukormentesen is, ami teljesen ugyanígy néz ki, csak a piros szín hiányzik belőle. Az ára 100~150 Ft körül változik, akció függő.

Az osztrák gyártó weboldalán nem a flying powert, hanem a Horse Power energiaitalt reklámozzák, ami egy az egyben így néz ki, csak középen nem madár, hanem ló van. Gondolom a madár az Aldi speciál.

6/10

forgalmazó S. Spitz (osztrák)

koffein / taurin - 32 / 400
inozitol / energia - 240 / 203 Kj (100 ml)

szerintünk : (3/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 6/10 flying power

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr531207708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása