Planet Energy

 2009.06.19. 17:58

got to be a planet captain

Nah végre, utóbbi idők gyenge energia felhozatala mellett találkozni viszonylag jobb ízű itallal is. Pennys, (persze van ez máshol is) és olcsó is, ~130 forintot megér. A doboza is aránylag jól néz ki, tetszik rajta a felirat, miszerint: best energy on the planet (legjobb energia a bolygón), kicsit sem egoisták. Emellett jól néz ki a zuhanó meteor, vagy valami kőszikla is. Nem nagyon találom rajta ugyan a planet megnevezésű bolygót, ugyanakkor ha úgynézzük a meteor is egy égitest, anyag, az is lehet bolygó - na azon biztos, hogy ha lenne ilyen ital egyedül az lenne a legjobb. Nem nagyon sikerült pontos infót kapnom arról, hogy az ital honnan származik, de szerintem holland lehet, eredetileg a belga az első összetevők leírás alapján. Weboldalt sem találtam, mivel a külföldi felirat a dobozon számomra olvashatatlan.

A doboz után a belsőt megtekintve jön a kellemesebb csalódás, mert egész jó ízű az ital. Nem kell elszállni tőle, de kellemesen édes és szénsavas, utóíze kicsit savanykás, de tűrhető. Az ital tartalmaz inozitolt is. Mindent összevetve egész jó kis ital, kevésbé elterjedt és olcsó. Fogyasztásáról nem sok mindent írnak, csupán azt tudjuk meg, hogy nem tartalmaz alkoholt - hogy kik fogyaszthatják azt nem osztják meg velünk.

6/10

forgalmazza - hmm, nem tudom leírni mert külfüldi betű.. :S

koffein / taurin / energia - 30 / 400 / 195 kJ (100ml-ben)

szerintünk : (3/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 6/10 planet energy

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr491195830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikix 2009.06.23. 13:11:09

Egyik legrosszabb energia ital:S
süti beállítások módosítása